Joehoe! Ben je benieuwd naar wie we zijn en wat we doen? 🙋🏽🙋🏼‍♀️ 🚀  Kom onze vibes beleven tijdens een Swell Call! 

samenwerken vanuit vrijheid

De tijd nemen om te groeien.

No mud, no lotus. Zonder modder, geen lotus/geen groei. 

Dat is iets wat Maaike zei tijdens een van onze calls net voor de zomer. Maaike zat op dat moment in India, ik in België. Het was een bepalend moment in ons Studio Swell verhaal. 

In het boeddhisme staat de lotusbloem symbool voor zuiverheid. De lotusbloem groeit vanuit de modder naar het zonlicht toe. Dit wordt metaforisch ook gezien als de existentiële groei die we als mens kunnen maken. De lotus begint in een donkere, modderige bodem, schijnbaar onzichtbaar. Zodra het wateroppervlak wordt bereikt, laat de bloem zich in volle schoonheid zien. De lotus zou er niet kunnen zijn zonder de stevige modderige bodem waarin het zaadje begint. Zo is het in het leven en hoe wij samen dingen ondernemen: het is soms ploeteren, onderzoeken wat werkt, twijfels en enthousiasme voelen, intern groeien, elkaar ruimte geven, andere dingen doen… (ook samenwerken is vaak messy ;-)) en nog meer vanuit onze essentie verder evolueren.  Tot er ineens iets is dat mag geboren worden 🙂 

Onze podcast baby: No Mud, No Lotus. 

Volgende week zijn de opnames. We gaan in gesprek met mensen die hun weg banen in werk en leven vanuit vrijheid, moed, goesting en creativiteit. Met deze podcast willen we taboes bespreken rond mentale gezondheid, ondernemerschap en ouderschap met een gezonde dosis zelfrelativering en humor.

Benieuwd wanneer we lanceren? Wij ook 🤩

Wil je graag op de hoogte blijven, schrijf je hier in.